Hopelijk ben je enthousiast geworden over Studio peggy51. Maar wat kost het eigenlijk? Het is lastig daar een eenduidig antwoord op te geven, elk project is uniek en ik wil precies aanbieden wat jouw project nodig heeft. Het is ook effectiever om te bespreken wat je wil bereiken en vervolgens samen een plan en vrijblijvende offerte te maken. Om toch een indicatie van kosten te geven een paar voorbeelden:

Het studiotarief is € 455,- (€ 376,03 ex btw) per doordeweekse dag en of € 63.- (€ 52,07 ex btw) per uur. Dit is inclusief mijzelf, koffie en thee en de instrumenten in de studio. Voor weekeinde en avond na 21:00 geldt een toeslag van 20% op de genoemde tarieven.

Opnemen: Voor opnames hanteer ik het bovengenoemde studiotarief.

Mixen: Voor attended sessions werk ik met het bovengenoemde studiotarief. Voor online mixen geef ik je graag een scherpe vaste prijs op! Neem contact op.

Mastering: Voor losse mastering geldt de prijslijst zoals op de pagina mastering. Als de tracks bij mij opgenomen zijn en of gemixt kan het meegenomen worden in de packageprijs.

Projecten: Opname en of mix projecten die meerdere dagen omvatten kunnen aangeboden worden voor een scherpe projectprijs. We spreken samen je project door en maken een plan voor aanpak en tijd etc.. Op basis daarvan kan ik een scherp voorstel voor je maken.

Demoaanbieding voor een band: Voor bands is er ook een demo package. Uitgangspunt is de opname van 2 – 4 nummers. Je hebt een hele dag voor de opnames. Vervolgens krijg je een online mix en mastering. Deze package wordt aangeboden voor  655,- (€ 541,32 ex btw). Dit is een korting van ruim € 120,-! De demoaanbieding kan eventueel ook uitgebreid worden. Neem contact op om dit pakket op jouw wensen te laten aansluiten.

Demoaanbieding vocals: Als je een vocal opname wilt doen op een bestaande (instrumentale) track kan dat natuurlijk ook. Er is dan een eenmalig starttarief van €63,- (€ 52,07 ex btw) en vervolgens betaal je € 120,- (€ 99,17 ex btw) per nummer. Dit is opname inclusief een demo mix en mastering.

Studenten: Als student kom je in aanmerking voor interessante kortingen, neem contact op voor meer info.